Inici » Notícies » General

Benissa celebra la XVIII Neteja Submarina el diumenge 29 de setembre

14 de setembre de 2019 No hi ha comentaris
Cartell de la Neteja Submarina de Benissa

Cartell de la Neteja Submarina de Benissa

L’Ajuntament de Benissa i el Club Nàutic Les Bassetes celebraran un any més la “Neteja Submarina i Litoral”. L’esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 29 de setembre, espera congregar un gran nombre de participants. L’objectiu fonamental d’aquesta acció és arreplegar la major quantitat de brossa marina possible per a millorar el fons marí i el litoral de Benissa. Cal recordar que el 80% d’aquest tipus de contaminació està format per plàstic, que tarda uns 400 anys a desaparèixer i suma uns 150 milions de tones de residus a la mar, segons estimacions de la Comissió Europea. Aquests elements que generalment provenen de les males pràctiques que fem els éssers humans, posen en risc la flora i la fauna marina.

La XVIII Jornada de Neteja Submarina i Litoral s’emmarca dins de les activitats que promouen els objectius del Programa Bandera Blava augmentant el grau de consciència i cura del medi ambient aquàtic per part dels usuaris i habitants de la zona costa. El batle i regidor de l’àrea de Medi Ambient, Arturo Poquet, ha manifestat que es tracta “d’un esdeveniment consolidat pel qual anem a seguir apostant”.

L’activitat començarà a les 10.30h amb la concentració dels participants al Club Nàutic Les Bessetes i acabarà amb un aperitiu a les 13.30h. Per a poder formar part de l’equip de neteja submarina serà necessari inscriure’s cridant als telèfons 674204438 i 674204516 o a través del correu electrònic mediambient@ajbenissa.es.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/