Inici » Notícies » General

Benissa celebra el Dia Mundial del Turisme debatent sobre “les destinacions turístiques intel·ligents”

28 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
Celebració del Dia Mundial del Turisme a Benissa

Celebració del Dia Mundial del Turisme a Benissa

La celebració del Dia Mundial del Turisme, aquest 27 de setembre, ha sigut productiva a Benissa, a través de la jornada “El Turisme i la Transformació digital”, que ha tingut lloc a la Seu Universitària de la UA a Benissa. La trobada ha reunit persones referents en el sector com la Gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, i el director d’Invattur, Francisco Juan, acompanyats de la directora General de Turisme, Raquel Huete, el regidor de Turisme, Fernando López Corsi, la Directora de la Seu Universitària, Concha Bru i el batle de Benissa, Abel Cardona.

A través de diverses intervencions dirigides a unes 30 persones, entre personal tècnic, de turisme, medi ambient o cultura procedents d’administracions locals, així com estudiants i empresaris, la jornada ha avançat a través d’un interessant debat: “Les destinacions turístiques intel·ligents donen gran valor a la transformació digital” tenint en compte “tres eixos vertebradors: l’econòmic, el social i el relatiu al medi ambient”, ha destacat Raquel Huete.

En un context d’innovació i de transformació digital, Abel Cardona ha assenyalat durant la presentació que “Benissa és un producte turístic amb projecció que cal guiar i cuidar”.

D’aquesta manera, conceptes relatius a estratègies de revaloració de la destinació turística, recursos naturals i culturals o la interacció de la destinació amb l’usuari final han cobrat importància en diferents moments de la jornada.

Per la seua banda, Fernando López Corsi, regidor de turisme de Benissa, s’ha referit a la jornada com “molt positiva, aportant exemples de com aplicar tecnologies dirigides al turisme en l’àmbit municipal, amb Benissa com a lloc d’intercanvi de coneixements i idees que podran aplicar-se ací en el seu moment”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/