Inici » Notícies » General

Benissa celebra el 40 aniversari de l’arribada de l’aigua potable

3 de juliol de 2009 No hi ha comentaris

Ahir per la nit va tindre lloc la celebració del 40 aniversari de l’arribada de l’aigua potable a Benissa. En l’acte van intervindre Vicente Ibáñez, cap del servei municipal d’aigües, que va fer un emotiu discurs recordant el vessant més humà del servei i relatant curioses anècdotes dels primers anys de posada en funcionament. El regidor del cicle hídric, José Mª Serna va centrar la seua intervenció en els avanços realitzats en els últims anys. Els representants de les empreses proveïdores van explicar les últimes tecnologies aplicades al municipi. Va tancar l’acte el batle, Juan Bta. Roselló agraint la implicació de tots els treballadors i fent una reflexió sobre la visió de futur que van tindre les persones que van començar aquest important projecte.

A l’acte van assistir regidors de les diferents corporacions municipals, representants d’empreses que han participat en la implantació del servei d’aigües i tots els treballadors i familiars del departament.

Posteriorment es va visitar una xicoteta exposició preparada pel personal del servei amb diferents tipus de material emprat (diferents models de comptadors, blocs de notes amb anotacions manuals, capturadors de lectura,…)

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/