Inici » Notícies » General

Benissa cedeix una parcel·la per a poder tindre un parc de bombers a la localitat

10 de maig de 2014 No hi ha comentaris
Bombers

Bombers

El ple va aprovar per unanimitat de totes les formacions polítiques (PP, PSPV, CIBE, Bloc -Compromís i PSD) cedir al Consorci Provincial de Bombers una parcel·la al Pla de Carrals per a la construcció d’un parc de bombers.

El sòl que l’ajuntament de Benissa posa a la disposició del consorci té una superfície de 4.200 metres quadrats. Una parcel·la, que segons va explicar el batle, Juan Bautista Roselló, “destaca per la seua bona ubicació i accessibilitat, la qual cosa facilitarà el treball dels bombers”.

Un nou parc de bombers que millorarà les tasques de prevenció i extinció d’incendis a la comarca, i de forma especial de Benissa, “amb una extensa àrea forestal”, segons va apuntar el batle.

Encara que aquest punt de l’ordre del dia va rebre els vots a favor de tots els regidors, des de l’oposició, el portaveu del Bloc-Coalició Compromís, Xavi Tro, va expressar el seu escepticisme davant un projecte que, segons va assenyalar, veia poc probable que es fera realitat.

La construcció d’un futur parc de bombers a Benissa no és més que un projecte a dia de hui, però el que sí que és un realitat és l’alt risc d’incendis que se cenyeix sobre el municipi després d’un hivern sec i les elevades temperatures de la primavera. Davant aquesta situació des del PSPV, el seu portaveu, Vicent Cabrera, va insistir en la necessitat de prendre mesures preventives per a fer front a possibles incendis forestals.

En aquest sentit, va recordar la moció del PSPV, que encara que va ser aprovada fa mesos en un ple, l’executiu local ha deixat aparcada. Un text a través del qual els socialistes demanaven establir una sèrie de paràmetres per a modernitzar els permisos de cremes agrícoles.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/