Inici » Notícies » General

Benissa avança gestions per a reformar els seus tres centres educatius amb ajudes de 500.000 €

30 de maig de 2018 No hi ha comentaris
L'Escola Pare Melchor a Benissa

L’Escola Pare Melchor a Benissa

El ple de Benissa celebrat ahir, dimarts 30 de maig, va aprovar la proposta de la Regidoria d’Educació per a beneficiar-se del Pla Edificant, pertanyent a la Conselleria, i poder reformar i millorar els CEIP Pare Melchor i Manuel Bru i l’IES Josep Iborra.

La intenció, en l’actual fase 2, és que la Conselleria delegue competències en l’Ajuntament per a realitzar la contractació i licitació de les actuacions, si bé el pressupost s’assumirà per part del Consell, segons va explicar Manuel Juan, regidor d’Educació.

D’aquesta manera, la llista de millores en el CEIP Pare Melchor presenta la reforma en els banys de l’edifici de primària, l’adequació i modernització del pati en l’edifici d’infantil o l’adaptació d’espais indefinits perquè es convertisquen en un magatzem. En el cas del CEIP Manuel Bru es presenten millores com l’adequació de la pista esportiva annexa al gimnàs i la reforma del pati infantil, substituint una zona d’arena per una superfície d’herba natural o semblant. Finalment, en l’IES Josep Iborra és necessari insonoritzar les aules de música i ampliar la dotació d’equipament per als cicles formatius. En total, les obres i millores s’acosten a una quantitat propera als 500.000 euros.

Durant el ple també va quedar aprovada la proposta per a sol·licitar la pròrroga del catàleg de Béns i Espais Protegits de Benissa, relacionat amb la redacció del nou Pla General Estructural. També es va acordar l’adhesió al manifest presentat per diferents associacions d’afectats pel virus Xylella o una moció de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies perquè es millore el sistema de pensions, mentre que va quedar desestimada una moció presentada pel PP relacionada amb les subvencions nominatives que atorga la Diputació d’Alacant.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/