Inici » Notícies » General

Benissa avala la petició d’un veí per a crear un pas subterrani en la variant per a esportistes i vianants

28 de setembre de 2018 No hi ha comentaris
Projecte de la variant de Benissa

Projecte de la variant de Benissa

El ple ordinari de l’Ajuntament de Benissa celebrat aquesta setmana ha aprovat per unanimitat traslladar al Ministeri de Foment la petició de Pedro José Sanz -un veí de Benissa- de reclamar l’execució d’un pas subterrani en les obres de la variant de la CN-332.

Aquest suport plenari, atorgat per unanimitat es produeix després d’estudiar la viabilitat d’un projecte que els tècnics municipals valoren com a factible i que ha d’ajudar a facilitar la circulació, evitant la divisió en dos d’una part del terme municipal -el Camí Vell de València- que fan servir persones per a passejar, per a la pràctica esportiva o per traslladar-se on desitgen. Es tracta d’un exemple de com l’interés d’un veí pot tindre curs a través dels òrgans polítics municipals.

De la mateixa manera, el ple va aprovar, també per unanimitat, rebutjar la proposta de Declaració d’Interès Comunitari per a la instal·lació d’un centre de classificació de residus de construcció en la partida Berdica, en entendre que aquesta activitat, pel seu impacte mediambiental, hauria d’instal·lar-se al polígon industrial o en altres zones del poble.

En aquesta mateixa sessió plenària van ser aprovades diferents modificacions de crèdit que permetran fer front a aspectes tan importants com les actuacions de modernització sobre el polígon industrial La Pedrera.

Finalment, el ple de la corporació va aprovar, també per unanimitat, la proposta d’igualtat sobre l’assignació de la denominació de “placeta de les Estisoradores”, a un espai situat al barri de Sant Nicolau. Amb aquesta mesura, l’ajuntament fa un pas més en el seu projecte de visibilització de la dona benissera al llarg de la història.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/