Inici » Notícies » General

Benissa assistirà a la Fira Internacional de Turisme d’Interior de Valladolid

23 de novembre de 2008 No hi ha comentaris

Del 27 al 30 de novembre, la Regidoria de Turisme assistirà de nou a la Fira Intur a Valladolid. La Fira Intur, Fira Internacional del Turisme d’Interior, celebrarà la seua dotzena edició i comptarà enguany amb la participació de més de 1.300 expositors estatals i internacionals, ocupant una superfície d’aproximadament 30.000 metres quadrats, distribuïts en quatre pavellons.

Els expositors d’Intur són tant empreses privades com Administracions Públiques de diferent àmbit que oferiran una completa visió del turisme d’interior en l’actualitat i cap on evolucionarà en el futur.

Presència de Benissa a Intur 2008

Després de la consolidació d’aquesta fira com una de les millors fires professionals orientades exclusivament al sector turístic en aquesta comunitat autònoma i per la creixent oferta existent d’allotjament rural i d’empreses de turisme actiu a Benissa, la Regidoria de Turisme ha decidit assistir a aquesta fira per a donar a conèixer tant a professionals com consumidors finals la riquesa i varietat de l’oferta de Benissa.

A més de l’oferta institucional creada pel departament de Turisme amb tota l’oferta del poble, s’ha convidat a totes les empreses turístiques a participar activament en la fira bé amb la seua assistència o mitjançant fullets específics de la seua oferta.

Se sumarà a tota aquesta promoció, l’última actuació iniciada al mes de gener sota el títol “CONTA’NS LES TEUES VACANCES IDEALS” en la qual es convidarà des de l’estand de Benissa per tal que la gent interactue amb el poble a fi d’escoltar les més variades opinions sobre el concepte que la gent té d’unes vacances ideals. L’últim dia del certamen, de tots els vaixells emplenats pels visitants se sortejarà una estada a Benissa a l’HOTEL LA MADRUGADA per a dues persones en règim d’allotjament i desdejuni del 23 al 25 de gener de 2009. L’objectiu de la campanya, tal com s’ha explicat en els certàmens anteriors és doble: d’una banda, l’obtenció d’adreces electròniques generant trànsit a l’estand de Benissa per tal de poder enviar-los ofertes concretes i informació de les activitats que tenen lloc a Benissa i d’altra banda, donar a conèixer el nostre poble regalant una estada en què el departament de Turisme compta amb el suport i la col·laboració de les empreses d’allotjament.

Al certamen es desplaçarà el Regidor de Turisme, Xavier Estupiñá Pastor, la tècnic de Turisme i una informadora turística per a atendre les demandes dels consumidors finals i professionals.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/