Inici » Notícies » General

Benissa acull unes jornades d’intercanvi d’experiències educatives

24 de novembre de 2018 No hi ha comentaris
Jornades d'intercanvi d'experiències educatives a Benissa

Jornades d’intercanvi d’experiències educatives a Benissa

El dijous passat, dia 22, es van iniciar a Benissa unes Jornades d’Intercanvi d’Experiències Educatives, amb la participació de 195 docents d’educació infantil i primària procedents de centres educatius de la Marina Alta.

Aquesta iniciativa pretén posar en comú bones pràctiques educatives i aportar diversos punts de vista als professors, per a poder abordar problemes i nous reptes que demanda la docència en les aules.

Aquestes jornades, organitzades pel CEFIRE de Gandia, Inspecció Educativa i la Regidoria de Cultura i Educació de Benissa, se celebren a la sala d’actes municipal, quedant pendent una nova sessió el pròxim dimecres 28 en la qual, entre altres intervencions, estarà la del professor Vicent Francés, (CEIP Manuel Bru), que parlarà de la pràctica d’aprenentatge cooperatiu i aprenentatge basat en projectes.

En paraules del regidor de Cultura i Educació, Manolo Juan, “hem de felicitar-nos que Benissa haja sigut triada per l’administració educativa per a celebrar aquestes jornades i vull enviar a totes les famílies el missatge que poden estar tranquil·les i orgulloses dels professors que tenim als nostres centres públics. Uns professors molt implicats en la millora de la qualitat de l’ensenyament, com es demostra en els projectes d’innovació educativa que han presentat en aquest intercanvi d’experiències dels mestres de les escoles del sud de la comarca”.

Durant les diferents sessions, els professors reben formació i poden debatre sobre aspectes com el nou enfocament de l’estudi de les matemàtiques, psicomotricitat i lectoescriptura o patis interactius, alternatives educatives posades en pràctica i ara debatudes per aquest col·lectiu professional.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/