Inici » Notícies » General

Benissa acull un seminari sobre la promoció de destinacions turístiques

30 d'octubre de 2009 No hi ha comentaris

Benissa acollirà el V Seminari de Tardor, “Información socioeconómica turística y promoción de los destinos en la región mediterráneo”, organitzat per la Fundació Ciències Socials i Món Mediterrani i la Universitat Rei Juan Carlos I de Madrid. Les dates triades són el 6 i 7 de novembre i se celebrarà a la Seu Universitària.

Amb aquest seminari es pretén incidir en la importància que poden tindre el màrqueting, l’economia, la geografia o la sociologia en la creació, promoció i manteniment de fluxos turístics.

Així, professors universitaris, experts científics del turisme juntament amb la resta d’assistents, debatran, reflexionaran i comunicaran durant el seminari, les seues visions pel que fa a la informació socioeconòmica turística i promoció de les destinacions en la conca mediterrània.

Per a més informació i inscripcions, els interessats poden dirigir-se al següent correu electrònic: fundacionccsociales@gmail.com. Les places són limitades i el termini d’inscripció finalitza el dia 1 de novembre. El seminari serà convalidable per dos crèdits de lliure elecció.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/