Inici » Notícies » General

Benissa acull esta vesprada la presentació del projecte Enxarxa’t d’Escola Valenciana

23 de setembre de 2013 No hi ha comentaris
Cartell de la presentació del projecte Enxarxa't a Benissa

Cartell de la presentació del projecte Enxarxa’t a Benissa

La Seu Universitària La Marina acull a partir de les 18.00h d’esta vesprada el projecte “Enxarxa’t”, la xarxa educativa de qualitat de l’escola en Valencià. Enxarxa’t es tracta d’una acció participativa vinculada a Escola Valenciana i la Cappev Marina Alta per a construir entre tots o totes l’escola en Valencià que millor respon a les necessitats dels alumnes.

La lliçó inaugural d’aquesta vesprada sota el títol “Millorar l’educació: una inversió de futur…més enllà de la LOMQE” estarà impartida pel psicòleg i doctor en Pedagogia, expert en el sistema educatiu finés, i membre Consell Escolar de Catalunya, Xavier Melgarejo, que afirma que “cada nen o nena en edat escolar li costa a Finlàndia 5.200 euros l’any; però que abandone l’escola li acaba costant un milió d’euros. Imagineu-vos, doncs, el revés econòmic que representa per a Espanya l’elevat abandonament escolar que patim”.

L’acte inaugural d’Enxarxa’t està obert a tot el públic.

Què és Enxarxa’t

Es tracta d’un lloc de trobada, de reflexió i diàleg protagonitzat pels diferents sectors de la comunitat educativa. Hi poden participar alumnes, famílies, mestres i professors.

Té per objectiu avançar cap un model d’escola que forma i educa els alumnes de forma integral incidint de forma particular en l’educació plurilingüe i l’educació en valors atenent especialment la interculturalitat, la sostenibilitat i l’ús responsable de les noves tecnologies.

Exarxa’t constitueix, a més a més, un espai d’anàlisi de la situació en que es troba el sistema educatiu -especialment el valencià- amb la finalitat d’elaborar solucions compartides que fomenten pràctiques educatives de qualitat. Per a saber-ne més: http://xarxaqualitat.org

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/