Inici » Notícies » General

Benissa acollirà el Concurs Autonòmic de pardals cantors el 5 i 6 de maig

9 de febrer de 2018 No hi ha comentaris
Reunió de treball del concurs autonòmic de pardals cantors

Reunió de treball del concurs autonòmic de pardals cantors

Una cita per a gaudir dels millors pardals cantors de les terres valencianes. Serà al llarg del cap de setmana del 5 i 6 de maig, moment en què Benissa acollirà el XXXIII Concurs de pardals cantors del País Valencià, organitzat per la Federació Ornitològica Cultural Silvestrista Espanyola (FOCSE), conjuntament amb l’Associació Ornitològica Benissa i Comarca i l’Ajuntament de Benissa.

El dimecres passat es va dur a terme una reunió de treball per a preparar aquesta cita autonòmica, el primer concurs d’aquestes característiques i d’aquest nivell que es farà a Benissa. Les edicions anteriors van ser a Vinaròs (2017) i Puçol (2016). A la reunió han participat Xavi Tro, regidor d’Esports, Miguel Soler, President de la FOCSE, Paco Verdeguer, President de la Delegació Provincial de València i Jaume Crespo, President de la Societat Ornitològica Benissa i comarca, entre altres persones expertes en ornitologia.

Xavi Tro ha valorat molt positivament aquest concurs, destacant que “enguany un bon grapat d’aficionats i aficionades a l’ornitologia vingudes de diferents comarques valencianes coincidiran a Benissa, al voltant d’una activitat que ha format part de la nostra vida i la nostra cultura al llarg del temps”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/