Inici » Notícies » General

Balanç de l’ocupació turística de la segona quinzena d’agost a Benissa

7 de setembre de 2014 No hi ha comentaris
Vista des de Cala Pinets de Benissa

Vista des de Cala Pinets

Les empreses d’allotjament fan balanç i disposen dels resultats pel que fa a nivells d’ocupació real per a la 2a quinzena d’agost.

Per tipus d’allotjament continua sent l’allotjament en règim de lloguer el que ha predominat obtenint un 75% d’ocupació real. L’allotjament rural ha aconseguit superar en 16 punts les previsions realitzades pels propietaris aconseguint una ocupació d’un 67% i, finalment, l’allotjament hoteler també ha aconseguit superar les previsions inicials en 6 punts arribant a aconseguir un 60% d’ocupació real.

La tipologia dels turistes de procedència internacional que ens ha visitat ha sigut majoritàriament de França, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, Holanda i el Regne Unit, majoritàriament matrimonis de 30 a 50 anys amb xiquets. Els de procedència estatal han sigut majoritàriament de Madrid i el País Valencià destacant matrimonis amb i sense fills de 30 a 50 anys.

Turistes / visitants atesos durant els mesos de juliol / agost

Respecte a les consultes realitzades en les dos oficines de turisme durant els mesos de juliol i agost destaca que s’han atès un total de 4.517 consultes.

Un 37,33% de les consultes les han fetes turistes / visitants estatals procedents majoritàriament del País Valencià, Madrid, Castella-la Manxa i Catalunya. El restant 62,66% ha sigut de procedència internacional, principalment de França, Regne Unit, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Països nòrdics i Àustria.

L’oferta més demandada ha sigut la d’informació local, passeig ecològic i platges de Benissa, centre històric de Benissa, Costa Blanca, oci, festes, activitats culturals i rutes de senderisme.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/