Inici » Notícies » General

Aturen un desnonament a Benissa

10 de desembre de 2012 No hi ha comentaris
Els assistents a Benissa per a evitar el desnonament

Els assistents a Benissa per a evitar el desnonament.

Membres de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques d’Altea, València, Alacant i Alcoi i d’Esquerra Unida de Benidorm s’han desplaçat aquest matí fins a Benissa per tal d’aturar el desnonament d’una família del poble del seu pis situat al carrer Mossén Francisco Cabrera. Prèviament, els assistents s’havien concentrat a Benidorm per a denunciar l’empresa immobiliària que s’ha quedat el pis. Els manifestants van romandre a Benissa fins que el jutjat els va informar que no anava a practicar-se hui el desnonament.

Segons informa la PAH d’Altea al seu twitter, José , treballador de l’Ajuntament de Benissa i la seua família, van sol·licitar un prèstec hipotequari a l’empresa Financiera Carrión S.A. d’Alacant, la qual va enviar un taxador per a valorar el pis com a garantia, i el qual el va valorar en 15.000 euros.

Una vegada que la família afectada no va poder fer front a les condicions del prèstec, l’empresa va exectuar l’hipoteca i l’empresa Medlive Properties S.L. amb seu a Benidorm, es va quedar l’immoble pel 72% del preu de taxació.

Des de la PAH d’Altea consideren que el preu de taxació es poc creïble per a un pis de 87 m2 situat en un municipi com Benissa i informa que els afectats han interposat una denúncia per alteració del preu de les coses. Fan una crida també per informar de l’extrema precarietat en la qual es troba José i la seua família.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/