Inici » Notícies » General

Areba organitza aquest cap de setmana el Beniwars 2016

7 de gener de 2016 No hi ha comentaris
Cartell del Beniwars

Cartell del Beniwars

L’associació AREBA (Associació de Rol i Estratègia de Benissa i Alacant) organitzarà una jornada de jocs de taula, rol, simulació i estratègia amb el nom de Beniwars. L’esdeveniment es dirigeix a tots els públics.

Beniwars se celebrarà els pròxims dies 9 i 10 de gener, en horari de 16.00 a 21.00 el dissabte i de 9.00 a 14.00 el diumenge, en l’aula de cultura del centre cultural C/ Pare Andrés Ivars, 21, 2a planta.

Jaume Berenguer, organitzador de l’esdeveniment ha declarat: “Des del moment que vam saber que aquest cap de setmana feien l’última pel·lícula de la saga de Star Wars: El despertar de la força, ens vam posar en moviment per organitzar una activitat complementària, aprofitant que aquest univers ha creat i continua creant moltes maneres de gaudir del nostre temps lliure, per tant qui vinga tindrà la possibilitat de jugar a diversos jocs de rol ambientats en aquest univers, des del clàssic de joc internacional com altres més moderns, a jocs de taula com el joc de cartes, a X-Wing el joc de naus, i al Star Wars: battlefront per a consola, i a més tindrem la ludoteca de l’associació a la disposició dels assistents. El diumenge hi haurà, a més el primer torneig de X-Wing de la vila de Benissa en el qual s’enfrontaran 10 jugadors en un sistema competitiu per demostrar del que són capaços, però sobretot per poder passar una estona divertida entre amics.

Des d’AREBA conviden a tothom perquè s’anime a vindre a la jornada i passar una estona molt divertida.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/