Inici » Notícies » General

AREBA celebra els Benijocs 2018

18 de Setembre de 2018 No hi ha comentaris
Cartell dels Benijocs 2018

Cartell dels Benijocs 2018

L’associació AREBA (Associació de Rol i Estratègia de Benissa i Alacant) organitza les jornades de jocs de taula, rol, simulació i estratègia amb el nom de Benijocs2018. L’esdeveniment es dirigeix a tots els públics, amb l’objectiu de donar a conéixer l’associació i la seua finalitat: la promoció de l’oci alternatiu. Benijocs se celebrarà el pròxim dia 22 de setembre, en horari de 10.00h a 21.00h, al Centre d’Art Taller d’Ivars.

En aquestes jornades el públic assistent podrà gaudir de l’oportunitat de provar diversos tipus de jocs: nous, clàssics, de simulació històrica, de ciència ficció o fantasia. El president de l’associació ha declarat: “Qui vinga tindrà la possibilitat de jugar a diversos jocs de rol, com el Savage Worlds-Greenscape, ambientat en un futur apocalíptic en què els humans són la presa; “El Reino de La Nada, un joc on els personatges son la gent que ho ha perdut tot i totes les seues pors i esperances alimenten a La Nada; Symbaroum, Explora un món replet de trolls, aberracions i altres perills a la recerca de fama, fortuna i coneixements perduts i viu increïbles aventures amb aquest joc de rol nòrdic de fantasia fosca. ; “Cultos Innombrables” ambientat en l’univers de H. P. Lovecraft, en el que els personatges son membres d’algun culte; i molts més.

Quant a jocs de taula tindrem un torneig de Saboteur, una carrera entre miners per aconseguir l’or, i es faran partides de demostració de jocs com Kingdominio, Pajarracos, Avenida, a més de la ludoteca de l’associació, que estarà a disposició de tots els assistents.

Tocant a jocs d’estratègia els assistent podran probar jocs com el Fames of War, joc d’estratègia militar ambientat en la II Guerra Mundial, o l’Armada-Starwars, en els quals els assistents es converteixen en els almiralls de la flota rebel o imperial.

A més a més, hi haurà uns quants comerços especialitzats que muntaran estands de jocs i productes de merchandising diversos. Des d’AREBA conviden a tothom a vindre a les jornades, passaran una estona molt divertida i potser la sort els acompanye als sortejos de regals entre els participants.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/