Inici » Notícies » General

Aprovades les mocions de Compromís sobre el canvi climàtic i la constitució del Consell de Salut de la Marina Alta

3 de Desembre de 2015 No hi ha comentaris
Logo de Compromís

Logo de Compromís

En el ple de desembre celebrat el dimarts passat, Compromís per Benissa va presentar dos mocions que van ser aprovades per unanimitat de totes les forces polítiques.

La primera d’ellas feia referència a l’escrit del Consell Valencià de Cultura, aprofitant la celebració de la Cimera del Clima a París. En ella s’instava als poders públics locals, autonòmics i estatals a la posada en pràctica urgent i efectiva de polítiques encaminades a la reducció d’emissions i a la construcció d’un nou model energètic i hidrològic que resolga el greu dèficit hídric dels sòls costaners mediterranis, promoga una reforestació intel·ligent i continga el ràpid avanç de la desertificació.

La segona moció instava a l’Ajuntament de Benissa per tal que sol·licite a la Consellera de Sanitat Carmen Montón Giménez i al Comissionat del Departament de Dénia Pedro Cervera Casino, la renovació dels membres del Consell Comarcal que siga necessari renovar després de les eleccions autonòmiques i municipals de maig de 2015. A més, insta a l’Ajuntament de Benissa que sol·licite que revisen i reformen les normes i funcions del Consell per tal de donar-li més força i presència als ciutadans, ampliant la seua representació a 5, per compte de les 2 actuals. Per últim, s’insta també l’Ajuntament de Benissa que sol·licite que el president convoque la sessió ordinària de l’esmentat Consell de Salut amb la major celeritat possible.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/