Inici » Notícies » General

Alumnat de l’IES Josep Iborra i de l’EJE participaran en una multitudinària trobada de joves emprenedors a Alacant

9 de febrer de 2019 No hi ha comentaris
Alumnat de l'EJE a Benissa

Alumnat de l’EJE a Benissa

Dijous que ve, dia 14 de febrer, 53 alumnes de l’IES Josep Iborra i uns altres 30 del curs de l’Escola de Joves Emprenedors (EJE) -que s’imparteix al Centre d’Excel·lència de Benissa- participaran en la jornada “Èxits compartits”, una iniciativa organitzada per la Universitat d’Alacant (UA) i la pròpia EJE, en la qual assistiran prop d’un miler de persones, entre alumnat i l’equip humà de l’organització en el Paranimf de la UA.

Aquesta jornada comptarà amb la participació de professionals experts en diferents àrees de negoci i responsables d’alguns dels casos d’èxit més rellevants de la nostra província, com és el cas de Xocolates Valor, Sprinter, Valentina, Makro o Alicantec.

Segons Carol Ivars, responsable de Joventut i de Comerç a l’Ajuntament de Benissa, “aquesta proposta complementa la formació que està rebent l’alumnat de Benissa amb l’EJE, i confiem que ‘Èxits Compartits’ resulte molt interessant perquè la gent jove de Benissa que assistirà puga començar a valorar aquestes bones pràctiques, que els ajudaran a plantejar solucions davant problemes d’índole empresarial”.

Benissa és un dels dos municipis valencians, juntament amb Dénia, que compta amb un espai on l’EJE du endavant formació específica per a alumnat entre 14 i 20 anys, a partir d’activitats extraescolars que fomenten l’esperit innovador i emprenedor en la gent jove.

En la jornada “Èxits compartits” s’espera que la jornada oferisca aproximar l’entorn empresarial a l’àmbit acadèmic per tal de compartir experiències i coneixement que puga aprofitar aquest jove públic benisser, format per unes 80 persones.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/