Inici » Notícies » General

Afic-Creama Benissa ofereix un curs gratuït d’Internet per a comerciants

10 d'octubre de 2011 No hi ha comentaris

L’Agència de Desenvolupament Local AFIC-CREAMA de Benissa ofereix un curs gratuït d’Internet per a empresaris i treballadors del sector comercial que tindrà lloc del 17 d’octubre al 9 de novembre, amb una durada de 34 hores. Les classes s’impartiran a la Seu Universitària de La Marina, de dilluns a divendres de 15.00 a 17.00, i les places són limitades.

El programa del curs està dividit en mòduls per a conèixer els principis bàsics d’Internet com a mitjà de comunicació, la connexió als servidors i els requeriments de maquinari i tarifes, els navegadors més usats i els elements del correu electrònic. Es tractaran altres aspectes o aplicacions de la xarxa com són els sistemes de recerques i tipus de cercadors, cercadors d’ocupació i beques, aplicacions FTP per a la transferència i recerca d’arxius, arxius PDF i Acrobat Reader i aplicacions IRC per a xerrades interactives (xats).

Els interessats poden obtindre més informació i tramitar les inscripcions a CREAMA-Benissa o mitjançant el correu jribes@creama.org.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/