Inici » Notícies » General

Acte de la signatura per a rebre les ajudes de Fons Europeus a Benissa

4 d'Agost de 2018 No hi ha comentaris
Acte de signatura de les ajudes dels Fons Europeus

Acte de signatura de les ajudes dels Fons Europeus

Mari Carme Ronda i Manuel Juan, com a responsables d’Espais Culturals i Cultura a l’Ajuntament de Benissa, van acudir el passat dilluns 30 de juliol a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, amb la presència de Ximo Puig, President de la Generalitat.

A l’acte es va procedir a la signatura de les ajudes per a subvencionar “projectes locals d’actuació per a la protecció, conservació o recuperació sobre bens del patrimoni cultural valencià i la seua posada en valor, susceptibles de cofinançament pel Programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020”. Recentment L’Ajuntament de Benissa va rebre la notificació de la resolució provisional per la qual es concedeix una ajuda de 135.000 euros destinada a l’adequació de l’antiga Sala del Consell com a centre d’interpretació i Museu d’Història de la ciutat.

Aquestes obres de condicionament ja s’estan realitzant en l’actualitat i en aquest moment tenen per objecte la instal·lació d’un ascensor per a fer accessible l’edifici a qualsevol persona amb diversitat funcional. En tractar-se d’un edifici declarat Bé d’Interès Cultural –el primer BIC amb què va comptar Benissa-, les obres adquireixen una major complexitat, ja que, amb anterioritat a la realització de les obres cal demanar autorització a la Direcció general de Patrimoni Cultural Valencià per a la seua execució.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/