Inici » Notícies » General

A punt de finalitzar les obres del parc auxiliar de bombers que s’està construint a Benissa

18 de febrer de 2016 No hi ha comentaris
Visita al parc de bombers de Benissa

Visita al parc de bombers de Benissa

El diputat d’emergències, Jaume Lloret, acompanyat del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i Vicente Baeza,  Cap del Servei de Bombers del Consorci Provincial, ha visitat les obres, a punt de finalitzar, del parc auxiliar de bombers que s’està construint a Benissa.

Es tracta d’una infraestructura que reforçarà el servei de prevenció i extinció d’incendis en la zona nord de la província, recolzant la tasca dels parcs de Dénia i Benidorm. Comptarà amb una dotació de 20 bombers, les places dels quals seran de nova creació, i que es distribuiran en torns de 4 persones.

El projecte, amb un pressupost d’1.200.000 euros, està previst que s’inaugure en els pròxims mesos. L’edifici, d’una sola planta, se situa en una parcel·la de 4.200 metres quadrats cedida per l’ajuntament al carrer dels Riberers i la seua situació presenta una gran accessibilitat amb les principals vies de comunicació de la zona.

Durant la visita, els tècnics encarregats de l’obra han explicat que es tracta d’un edifici de classe energètica A, amb llums LED i plaques solars. A més, l’aigua de pluja que s’arreplegue en la coberta es filtrarà i es conduirà a un dipòsit de 40 metres cúbics per a carregar i proveir els camions de bombers.

Les instal·lacions comptaran amb un àrea de serveis, on s’inclouen sales de control, menjador, despatxos i gimnàs; i d’altra banda, un hangar amb capacitat per a 6 vehicles.

El batle, Juan Bautista Roselló, ha declarat que “la situació estratègica d’aquest nou parc suposarà una millora pel que fa a la rapidesa amb la qual es podrà actuar tant en els municipis de la costa com en els de l’interior de la comarca”.

Durant la visita, el diputat d’emergències, Jaume Lloret, ha avançat que es convocarà un concurs provincial de grafiti amb l’objectiu de decorar un dels murs del recinte del parc de bombers, “és un mur de 150 metres quadrats en el qual els grafiters, que se seleccionaran a través d’un concurs, podran crear imatges agradables”, ha afirmat.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/