Inici » Notícies » General

235 benissers a la llista d’Ashley Madison

1 de setembre de 2015 No hi ha comentaris
Imatge de la web d'Ashley Madison

Imatge de la web d’Ashley Madison

El mapa de la infidelitat a la Marina Alta.

Internet, no hi ha dubte, ha modificat substancialment el camp de les relacions humanes. També les amoroses i/o sexuals. Del “sigues infidel i no mires amb qui” s’ha passat al “sigues infidel i no mires la IP”. I no hi ha res pitjor per a un infidel que la seua infidelitat quede al descobert.

Açò, precisament, és el que va succeir la setmana passada quan, com a conseqüència d’un atac informàtic, es va difondre un llistat d’usuaris de tot el món del portal Ashley Madison, una web de contactes que es publicitava com a eina per a entaular relacions amb persones casades. “El número 1 en aventures”, segons els seus propis anuncis.

Ashley Madison és una de les webs de contactes amb més usuaris a tot el món, i el seu atac ha significat deixar “al descobert” infinitat d’ells. Ni més ni menys que a 37 milions. També en els municipis de la Marina Alta.

Una empresa espanyola, Tecnilógica, ha creat un mapa interactiu anomenat Malfideleco i consultable en internet que permet conèixer quants usuaris d’Ashley Madison han sigut ‘caçats’ amb el pirateig de la web en cada municipi, i el percentatge d’homes i dones entre aquests usuaris. I en el cas de la Marina Alta, ofereix les dades de 16 de les 33 poblacions de la comarca, principalment de les de major grandària. En total, són 2.719 usuaris del portal de contactes els que han quedat al descobert a la comarca. Quasi la meitat d’ells, a Dénia.

USUARIS ASHLEY MADISON % HOMES

Alcanalí 11 …..91,99%
Beniarbeig 12 ….100%
Benissa 235 ….92,77%
El Poble Nou de Benitatxell 12 …..83,33%
Calp 274 ….89,05%
Dénia 1.236 ….91,99%
Gata de Gorgos 60…. 90%
Ondara 85…. 91,76%
Orba 18…. 88,89%
Pedreguer 80…. 93,75%
Pego 131 …..95,42%
Teulada 71 ….91,55%
la Vall de Gallinera 16 ….93,75%
El Verger 54…… 92,59%
Xàbia ….398 91,96%
Xaló 26 …..92,31%

Les dades, no obstant açò, cal agafar-los amb pinces, per diversos motius. Primer, perquè una de les motivacions de l’atac de la pàgina ha sigut precisament demostrar l’existència d’una aclaparant majoria de perfils falsos. Segon, perquè el fet d’estar inscrit en ella no implica necessàriament haver comès infidelitat, ni tan sols pretendre-ho. Per exemple, existeixen infinitat de pàgines de Pagament per Registre (PPL, per les seues sigles de l’anglès Pay per Lead) que ofereixen recompenses econòmiques als seus usuaris per registrar-se en determinades webs, i per alguna d’elles poden haver-se donat d’alta en Ashley Madison infinitat d’usuaris que, en realitat, mai l’han utilitzat. Per tant, sobre la base d’aquestes dades es pot parlar ‘d’infidels’ molt entre cometes.

La classificació també cal prendre-la amb totes les reserves i tots els matisos, ja que el nombre “d’infidels” d’Ashley Madison no vol dir que no hi haja uns altres ‘infidels’ en altres plataformes semblants d’internet, i uns altres infidels, ja sense cometes, que es treballen les seues infidelitats fora de l’àmbit de la xarxa.

Més del 90% d’homes

El que sí sembla deixar clar el mapa de distribució d’usuaris d’Ashley Madison a la Marina Alta és que aquesta ‘infidelitat’ és aclaparantment masculina. De fet, dels 16 municipis que figuren al llistat, només en dos (Alcalalí i El Poble Nou de Benitatxell) el percentatge d’homes sobre el total d’usuaris és inferior al 85%. En la gran majoria supera el 90%.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 26 d’agost de 2015 al diari electrònic LA MARINA PLAZA

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/