Inici » Notícies » General

15 guies oficials valencians participen en un fam trip organitzat per Benissa

29 de Novembre de 2018 No hi ha comentaris
Fam trip de guies oficials a Benissa

Fam trip de guies oficials a Benissa

Hui ha tingut lloc a Benissa la visita d’un fam trip de guies oficials valencians.

Els fam trips són uns viatges de familiarització que donen l’oportunitat de conèixer productes i destinacions turístiques concretes. En aquesta ocasió, 15 guies oficials valencians s’han acostat fins al municipi per a informar-se amb tot detall de la història, l’arquitectura i la gastronomia de Benissa. El grup l’ha rebut i acompanyat Fernando López Corsi, regidor de Turisme, així com el personal d’aquesta àrea.

L’objectiu d’aquest tipus d’esdeveniment és que les persones participants tinguen l’oportunitat de conèixer de primera mà tot allò que el municipi ofereix, repercutint al seu torn en què, l’equip de professionals, podran oferir visites guiades de qualitat a Benissa.

El Fam Trip ha començat amb una presentació a la sala d’actes municipal on s’han explicat tots els detalls de l’esdeveniment i una xicoteta introducció de la destinació. Seguidament, s’ha realitzat una visita guiada amb la col·laboració del cronista, Juan José Cardona, que ha finalitzat amb una xicoteta mostra gastronòmica.
Fernando López, al seu torn, considera que “aquest tipus d’esdeveniments són importants per a donar a conéixer el producte ‘Benissa’ i tot allò que pot oferir, no només a aquestes persones, sinó també als milers de turistes que estan en contactes amb elles.” També comenta que “Els membres de l’associació s’han mostrat extremadament satisfets i contents amb la visita guiada davant les possibilitats que els ofereix Benissa als seus negocis. Un fet que també contribuirà a generar més oportunitats al nostre municipi”.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/