Inici » Notícies » General

11 comerços participen en el concurs d’aparadors de Moros i Cristians

24 de Juny de 2019 No hi ha comentaris
Cartell del concurs d'aparadors de Moros i Cristians de Benissa

Cartell del concurs d’aparadors de Moros i Cristians

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa en col·laboració amb l’Ajuntament de Benissa a través de l’Agència AFIC-CREAMA organitzen el 8é Concurs d’Aparadors de Moros i Cristians.

La finalitat d’aquest concurs és premiar l’esforç i treball que realitzen els comerciants del municipi de Benissa per a atraure clients, a través de la imaginació i l’originalitat en la decoració dels seus aparadors, en els quals hauran d’utilitzar els seus propis productes, impulsant amb açò la dinamització del comerç de la nostra ciutat.

Els 11 comerciants participants són Boutique L’Alcudia, Boutique Maniquí, El Cup, Estanc Avaloris de Mar, Floristeria Isabel, Joieria Carralo, Lucas Lcs, Milar Giner, Pampallugues Decoració, Papereria Macavi i Perfumeria Donam.

El jurat, que visitarà els comerços el dia 25 de juny, valorarà el conjunt de l’aparador pel que fa a la decoració, ambientació, col·locació dels productes, elaboració artesanal, etc. D’altra banda, ens pots ajudar a triar el millor aparador donant-li al “M’Agrada” en el Facebook de Creama Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/