Inici » Notícies » Festes

Ximo Nadal, nou president de l’Associació de Moros i Cristians de Benissa

6 de novembre de 2015 No hi ha comentaris
La nova junta de l'Associació de Moros i Cristians de Benissa

La nova junta de l’Associació de Moros i Cristians de Benissa

L’Associació de Moros i Cristians de Benissa ha renovat els càrrecs de la Junta Directiva per als pròxims tres anys. El càrrec de president l’ostentarà Ximo Nadal (Filà Templaris), el de vicepresidenta, Sandra Caravaca Ferrer (Filà Corsàries), el de secretària, Marta Cabrera Torregrosa (Filà Corsàries) i el de tresorer Horaci Amorós Buigues (Filà Templaris).

Recentment també es van donar a conèixer els càrrecs festers, que ostentaran pel bàndol Moro, Javier Ortolà Noguera (Capità, Taifes Eslaus), Kiko Martínez Córdoba (Ambaixador, Taifes Eslaus) i Borja Ivars Pérez (Abanderat, Berber); i pel bàndol cristià, Cristina Sendra Roselló (Capitana, Conqueridores), Inma Font Morell (Ambaixadora, Conqueridores) i Toni Serra Crespo (Abanderat, Llauradors).

La regidora de festes va felicitar a la nova junta directiva i als càrrecs festers i els va animar a seguir treballant per a preparar unes magnífiques festes de Moros i Cristians.

En aquests moments l’associació ja es troba immersa en la preparació del “Mig Any”, que se celebrarà el cap de setmana del 27 de novembre.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/