Inici » Notícies » Festes

Un dia en La Solana se celebrarà el proper diumenge

19 de maig de 2005 No hi ha comentaris

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat per a diumenge que ve dia 22 de maig la VI Edició d’UN “DIA EN LA SOLANA”. La programació per a aquest dia és la següent:

9.00 hores: Concentració a la Plaça Rei Jaume I, on es repartiran gorres a tots els assistents i s’anunciarà l’eixida amb tres coets.

9.30 hores: Eixida cap a La Solana, acompanyats de la Colla de Xirimiters. El recorregut serà: C/San Nicolás, C/ San Josep, C/ Pare Zacarías, C/ Escoto, Camí de l’assegador i Carretera de Pinos.

10.45 hores: Arribada a la Solana, esmorzar de pa i porta i després de l’esmorzar començaran les activitats programades.

14.30 hores: Gran paella gegant. La Regidoria de participació ciutadana convidarà tots els assistents a menjar. Salutació de benviguda.

16.00 hores: Continuació de les activitats.

19.30 hores: Retorn a Benissa.

Durant tota la jornada es desenvoluparan activitats com jocs tradicionals, jocs de fira, jocs de taula, tallers, exposicions, balls tradicionals, dansa del ventre, etc. A més, entre tots els assistents que fan la seua reserva se sortejarà un viatge a Portugal, cedit per la CAM.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/