Inici » Notícies » Festes

Un dia a la Solana se celebrarà el proper 14 de maig

5 de maig de 2006 No hi ha comentaris

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat per al diumenge que ve dia 14 de maig la VII Edició d’UN “DIA A LA SOLANA”. La programació per a aquest dia és la següent:

9.00 hores: Concentració a la Plaça Rei Jaume I, on es repartiran gorres a tots els assistents i s’anunciarà l’eixida amb tres coets.

9.30 hores: Eixida cap a La Solana, acompanyats de la colla de xirimiters. El recorregut serà: C/Sant Nicolau, C/ Sant Josep, C/ Pare Zacarías, C/ Escoto, Camí de l’Assegador i Carretera de Pinos.

10.45 hores: Arribada a la Solana, esmorzar de pa-i-porta i després de l’esmorzar començaran les activitats programades.

14.30 hores: Gran paella gegant. La Regidoria de Participació Ciutadana convidarà a tots els assistents a menjar. Salutació de benvinguda.

16.00 hores: Continuació de les activitats.

19.30 hores: Tornada a Benissa.

Durant tota la jornada es desenvoluparan activitats com partides d’escacs, joc de la petanca, demostració-realització de palma i espart, demostració-realització de canyissos, passejos en burrets, tir amb arc, balls i tallers de maquillatge, de collarets i de pintar.

A més, entre tots els assistents que hi van fer la reserva l’Ajuntament sortejarà un viatge d’una setmana per a dues persones a Galícia amb totes les despeses pagades. També se sortejarà un Home Cinema, gentilesa de la CAM.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/