Inici » Notícies » Festes

Mariola Font, elegida presidenta de les Festes Puríssima Xiqueta 2013 de Benissa

16 de juliol de 2012 No hi ha comentaris
Mariola Font,   presidenta de les festes Puríssima Xiqueta 2013

Mariola Font, presidenta de les festes Puríssima Xiqueta 2013

El passat divendres 13 de juliol es va celebrar, en assamblea general extraordinaria, l’acte d’elecció de la presidència de la Comissió de Festes Patronals de Benissa 2013 en honor a la Puríssima Xiqueta.

L’acte, celebrat en la sala d’actes de la Societat Cultural de Benissa, estigué presidit per la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Benissa Pepa Martí, en representacio de la corporacio municipal, per l’absencia de la regidora de Festes, Raquel Soliveres.

En la votació va ser triada Mariola Font com a Presidenta de les Festes Patronals 2013 en honor a la Puríssima Xiqueta, una votació en la qual participaren els festers de totes les edats presents a l’acte.

La junta directiva de les Festes Puríssima Xiqueta 2013

La junta directiva de les Festes Puríssima Xiqueta 2013

En concloure l’elecció, i una vegada proclamada presidenta, Mariola Font es va dirigir als presents, i en les seues paraules d’agraïment destacà el missatge d’unió i la importància del grup per a aconseguir els objectius.

La nova presidenta aprofità l’acte per a presentar la seua Junta Directiva, un grup format per Inma Martí com a vicepresidenta, Pepa Giner i Francis Domenech com a secretàries i Rosana Mendoza i Anna Roselló com a tresoreres.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/