Inici » Notícies » Festes

Maria Palací Ribes i Laura Vidal Benavent, noves regines de les Festes Puríssima Xiqueta 2017 (amb vídeo)

11 de setembre de 2016 No hi ha comentaris
Elecció de la regina major de les Festes Puríssima Xiqueta 2017

Elecció de la regina major de les Festes Puríssima Xiqueta 2017

Ahir dissabte va tindre lloc l’elecció de les regines de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2017, la qual va tindre lloc en un escenari amb un decorat que recreava el Palau dels Torres Orduña, seu del Centre Cultural, i que va estar elaborat per Laura Ramírez i Carlos Pineda, en col·laboració amb la Comissió de Festes.

En la primera part de l’acte, presentada per Julia Ivars Esteve, Arantxa Pérez Rostoll i Lucas Cabrera Sendra, es va triar la regina infantil entre 8 xiquetes de les 14 que conformen la comissió infantil. La sort va fer que la regina infantil fora Laura Vidal Benavent, acompanyada d’Aaron Garcia. La 1a dama va ser Arantxa Bertomeu Risueño, acompanyada de Llorenç Cardona; i la 2a dama fou Emma Such Anguita, acompanyada d’Arturo González.

Elecció de la regina infantil de les Festes Puríssima Xiqueta 2017

Elecció de la regina infantil de les Festes Puríssima Xiqueta 2017

La segona part de l’acte, en què es tria la regina major, va estar presentada per Macu Crespo Font i Abel Cardona Castell. Es presentaven 26 joves benisseres de les 36 que formen part de la comissió, sent triada regina a l’atzar Maria Palací Ribes, acompanyada de Ferran Navarro Ivars. la 1a dama va ser Marisa Català Sala, acompanyada de Joan Giner Llopis; i la 2a dama per a Helena Cabrera Tent, acompanyada de José María Fernández Delgado.


Benissa 2016 por bitmediaes

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/