Inici » Notícies » Festes

Les festes de la cala Advocat-Baladrar i de la partida de Benimallunt tanquen el calendari de festes d’estiu

21 d'agost de 2012 No hi ha comentaris
Cala Advocat

Cala Advocat

Del divendres 24 al diumenge 26 d’agost, tindran lloc les festes de la cala Advocat-Baladrar. Aquestes començaran el divendres per la nit amb l’actuació de l’orquestra Iris.

El dissabte pel matí, els xiquets podran gaudir de jocs infantils i, per la nit, tots els veïns que acudisquen, podran ballar amb l’orquestra Dakar.

El diumenge, el dia començarà amb un parc i jocs infantils pels més menuts, tot això, amenitzat pel Trio Òpera. Al mig dia, se celebrarà un concurs de paelles (tot el que vulga participar haurà d’inscriure’s prèviament) i per la nit, el TRIO ÒPERA seguirà la seua actuació, tancant així les festes d’enguany.

Festes de la Partida de Benimallunt

Aquest cap de setmana se celebraran també les festes de la Partida de Benimallunt. Començaran el dissabte 25 amb un sopar per a tots els veïns amenitzat per una orquestra.

El diumenge 26, se celebrarà una missa a les 10.00h del matí i, en finalitzar, hi haurà curses de galls. Per la vesprada, tindrà lloc el concurs de brisca amb trofeus. Una vegada repartits els premis, començarà un gran ball amb orquestra mentre els veïns gaudeixen d’un sopar a la plaça  en el qual la Comissió repartirà cervesa, vi i refrescs amb cacaus, olives, tramussos i salmorra.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/