Inici » Notícies » Festes

L’astronauta Pedro Duque serà el pregoner de les festes de la Puríssima Xiqueta

16 d'abril de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 16 d’abril de 2008:

La regidora de Festes de Benissa, Raquel Soliveres, el president de la comissió festera, José Ivars, acompanyat per un altre membre de l’entitat van presentar els detalls de les festes en honor a la Puríssima Xiqueta, que se celebraran del 24 d’abril al 4 de maig.

El pressupost per a aquesta nova edició arribarà als 400.000 euros dels quals l’Ajuntament n’aportarà 127.000.

Des de la Regidoria que dirigeix Soliveres també s’han aportat uns altres 25.000 euros més, per a diferents col·laboracions anuals i la fi de festa que oferirà el grup Xarxa Teatre amb el seu nou i original espectacle valorat en més de 17.000 euros.

Entre les principals novetats de les festes, el màxim responsable de la comissió, va destacar el canvi d’horari del correfocs previst per al dimecres, 30 d’abril, que s’ha avançat a les 22.30 quan en anteriors edicions es realitzava de matinada. A més, s’ha eliminat la sessió de vesprada de bous al carrer del Dia de les Anyades.

L’ambient festiu començarà a partir d’aquest dissabte amb una cercavila de bandes de música que tindran com a colofó el pregó que anunciarà els festejos en honor a la Puríssima. Un acte que està previst comence a les 20.30 a l’església i la lectura del qual correrà a càrrec de l’astronauta espanyol, Pedro Duque. El 24 d’abril es lliuraran els premis literaris “25 d’Abril” i del certamen de Pintura Salvador Soria.

Però, sense cap dubte, un dels moments més esperats pels veïns i per la Comissió de Festes es produirà la nit del divendres, 25 d’abril, amb la coronació de les regines major i infantil, Andrea Baydal i Nekane Soto.

Els actes litúrgics començaran el dissabte amb l’ofrena a la verge; el diumenge hi haurà missa solemne a les 11.30 i processó a partir de les 19.00, el dilluns serà el Dia del Riberer.

En les actuacions musicals destaquen Jarabe de Palo, Efecto Mariposa i el grup musical Marea.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/