Inici » Notícies » Festes

La presidenta de la Diputació inaugura la Fira i Porrat

23 de gener de 2012 No hi ha comentaris
Luisa Pastor a la seu de les mestresses de casa

Luisa Pastor a la seu de les mestresses de casa

Divendres passat, a les 19.00, va tindre lloc la inauguració de la Fira i Porrat 2012 de Benissa. A l’acte va assistir la Il·lma. Presidenta de la Diputació Provincial d’Alacant, Luisa Pastor,  el batle Juan Bautista Roselló, la regidora de Festes, Raquel Soliveres, membres de la corporació local i un gran nombre de convidats.

La comitiva, acompanyada per la Colla de Xirimiters Pere Bigot, va rixir de l’Ajuntament i es va dirigir cap al “Túnel del vi” organitzat per la Comisió de Festes Puríssima Xiqueta 2012, on van poder gaudir d’una xicoteta mostra de vins i tapes típiques. A continuació es van dirigir cap a l’exposició de vehicles nous i d’ocasió.

Posteriorment van visitar el “Pavelló Artístic dels Germans Valle”on el propietari de l’atracció, Manuel Ferrando, els explicava de primera mà les escenes humorístiques i amb una xicoteta dosi de crítica social.

Seguidament van acudir a la seu de les mestresses de casa per a observar “El taller de manualitats: Recuperant antigues tradicions”.

L’acte va acabar al Centre d’Art Taller d’Ivars on es va poder contemplar la bellesa de l’exposició de “Kribi Heral” I accèssit del Certamen de Pintura Salvador Soria 2011.

El batle va agrair l’esforç realitzat per la Il·lma. Presidenta per estar present en l’acte d’inauguració, va recalcar que malgrat comptar amb menys dies de fira, el nombre d’actes i activitats és el mateix i va convidar a tots els veïns del municipi així com als de pobles veïns a visitar la fira.

Per la seua banda, la Il·lma. Presidenta, Luisa Pastor va agrair la invitació de l’Ajuntament de Benissa i va destacar l’àmplia oferta d’activitats i esdeveniments que aquesta Fira i *Porrat ofereix a tots els que la visiten.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/