Inici » Notícies » Festes

La Nit de l’Ofrena hi haurà un espectacle de focs artificials des de dalt de les torres de l’església

21 d'abril de 2017 No hi ha comentaris
Presentació del programa de festes de la Puríssima Xiqueta 2017

Presentació del programa de festes de la Puríssima Xiqueta 2017

Aquesta setmana ha quedat presentada la programació de festes de la Puríssima Xiqueta 2017, en una edició en la qual destaca el fet d’oferir un dia més de festes, el dilluns 1 de maig i per l’espectacle d’efectes pirodigitals i focs artificials que es llançarà des de dalt de les dos torres de l’església.

Així ho van fer constar Domènec Miralles, regidor de Festes, Joanjo Estupiñá, president de la Comissió de Festes i el batle, Abel Cardona. Tots ells han volgut ressaltar l’àmplia programació, amb espectacles i activitats per a totes les edats. En l’apartat musical, cal destacar l’actuació del conegut grup Los Mojinos Escozíos (dissabte 22, dia de l’Ofrena), Aspencat, Narco o Mox Nox (amb un integrant que a més és fester) per a la Nit de Rock del dimarts 25, dia dels Fadrins, o la presència estel·lar de Ximo Bayo, el dissabte 29, en el dia de les Anyades.

Per descomptat, el divendres 21 tindrà lloc en el Passeig Dolores Piera la Coronació de les Regines de Festes 2017, Laura Vidal i María Palací. Entre altres moments a destacar, Joanjo Estupiñá va recordar que el públic infantil s’ha tingut molt en compte, amb moltes activitats perquè els més xicotets gaudisquen durant aquests dies. Els bous ocuparan quatre dies, des del dimecres fins al dissabte.

Abel Cardona va xifrar l’aportació de l’Ajuntament en 80.000 €, encara que va remarcar que des del consistori es recolza amb els serveis de neteja de Benissa Impuls, la seguretat per part de la policia local i els serveis de possibles emergències, amb la col·laboració dels efectius de protecció civil. Per la seua banda, Domènec Miralles va voler agrair “l’esforç i la dedicació d’aquesta comissió de festes, que han treballat molt” per a poder oferir al poble de Benissa i a tots els seus visitants durant aquests dies de festes “una programació molt atractiva”.

Consulta a Infobenissa el programa de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2017 de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/