Inici » Notícies » Festes

La filà Corsàries, guanyadora de la cercavila humorística dels moros i cristians

13 de juliol de 2009 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 12 de juliol de 2009:

Qui no recorda la fi de festa dels moros i cristians de Benissa, en honor a Sant Pere?. Una cercavila humorística de la qual ja es coneixen el nom de les tres filaes guanyadores. El primer premi, valorat en 300 euros, va ser per a la filà Corsàries i la seua particular versió de les “Carreres d’Ascot”.

El segon, de 200 euros, ha sigut per a la filà Pirates que, amb la “Duquessa d’Alba i el seu nuvi”, recreava una bona correguda de bous, aconseguint el somriure del públic assistent. I finalment, un tercer premi, valorat en 100 euros, que va anar a parar al “Viatge amb globus” de la filà Califes.

Aquest és el fruit de la deliberació, per cert, complicada per l’originalitat de les disfresses d’enguany, del jurat format per la junta directiva de l’Associació de Moros i Cristians de Benissa.

Amb aquesta votació, aquesta junta que presideix José David Ivars Pellicer, dóna els seus últims espertenecs ja que, passades les vacances estiuenques, es triaran els nous càrrecs. Tots ells dones, ja que cal recordar que eixiran de les filaes Beduïnes i Corsàries, en què les últimes seran capitanes cristianes a les festes de l’any que ve.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/