Inici » Notícies » Festes

José ferrando inaugura la Fira i Porrat de Sant Antoni

14 de gener de 2008 No hi ha comentaris

El dissabte passat va tindre lloc la inauguració oficial de la Fira i Porrat de Sant Antoni que se celebra a Benissa fins el diumenge 27 de gener. Va assistir el Director General d’empreses agroalimentàries i desenvolupament del medi rural, José Ferrando, que va acompanyar el batle i les autoritats municipals a visitar les atraccions de fira, la I Fira de Mostres en el Taller d’Ivars, l’exposició de ventalls i nines de les Mestresses i l’exposició de pintura de Jolanta Studzinska en el Centre Cultural, on va quedar inaugurada oficialment la Fira.

El diumenge de matí, el tradicional acte de benedicció d’animals va aglutinar a centenars de persones i mascotes a la porta de l’església. Mentrestant, a la glorieta Dolors Piera el concurs de paelles també va omplir aquest lloc de visitants.

La Fira i Porrat contínua tots aquests dies amb les atraccions infantils i el cap de setmana que ve amb noves activitats com el Túnel del Vi, el concurs de Paelles d’espinacs i abadejo, l’Obert Internacional d’Escacs i diverses competicions esportives.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/