Inici » Notícies » Festes

Jarabe de Palo i Efecto Mariposa actuaran a les festes d’abril

26 de Març de 2008 No hi ha comentaris

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 26 de març de 2008:

La Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta comença el seu compte enrere a falta d’un mes perquè Benissa done el tret d’eixida a la celebració de les seues festes patronals.

Per aquest motiu els festers de 2008 també s’afanyenat a ultimar tots els detalls i a tan sols uns dies de presentar el programa fester ja es coneixen dos dels plats forts d’enguany, l’actuació de Jarabe de Palo, el dissabte 26 d’abril, i la d’Efecto Mariposa, el diumenge 27. Dos grups de música espanyola que figuren en els principals llocs de les llistes de vendes.

A ells se’ls sumarà un altre destacat grup del panorama musical estatal, per a la Nit de Rock del Dia dels Fadrins el nom del qual es desvetllarà la setmana que ve en la presentació del programa.

Els actes religiosos, que veneren la patrona, les mascletades i castells de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Dragón o les jornades taurines amb les millors ramaderies, són les activitats preparades que es completaran el Dia de la Vuità amb l’espectacle de Xarxa Teatre “Tombatossals”.

Gal·les benèfiques

Aquest programa fester farà que Benissa recobre la fama de les seues celebracions festives en honor a la Puríssima Xiqueta.

El passat cap de setmana la comissió de festes i el seu president, Joan Ivars, van oferir la seua segona vetllada teatral per a recaptar fons, i pocs dies abans de l’inici de les festes sorprendran els benissers amb la interpretació de La Casa de Bernarda Alba.

Tot això, juntament amb la venda del llibre de festes que es presentarà en breu, amb tot luxe de detalls, fa que el pressupost seguisca incrementant-se perquè les festes siguen recordades a través del temps.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/