Inici » Notícies » Festes

Intens homenatge al riberer a Benissa

24 d'abril de 2007 No hi ha comentaris

Tot un poble obstinat en no donar-li mai l’esquena a la seua pròpia memòria col·lectiva. Amb aquest ànim, les festes de Benissa van complir ahir amb un dels ritus més emotius del seu ampli programa: homenatjar tots els seus veïns que al llarg dels segles XIX i XX van acudir als diferents pobles valencians de la Ribera per a conrear l’arròs. Ho van fer per necessitat: la crisi de la fil·loxera que va delmar els conreus de raïm a la Marina Alta va obligar els fills de Benissa a buscar-se el pa fora del seu lloc de naixença.

Com cada any, també ahir aquest acte va comptar amb una presència multitudinària de veïns. L’ofrena de flors al monument del Riberer va estar presidida per les principals autoritats municipals i festeres del poble.

D’altra banda, hui dimarts, Benissa dedicarà el seu programa al Dia dels Fadrins. El festival tindrà lloc a les 12.00 del migdia al Passeig Dolors Piera i per la vesprada a les 18.00 està programada una gran cercavila humorística amenitzada per l’espectacle “Animàtic” de “Scura Splats”. En finalitzar, es donaran premis a les millors disfresses. A les 20.00, s’oferirà l’espectacle infantil “La Banda del Drac”.

També serà “Scura Plats” qui a les 0.15 oferirà un correfoc. En finalitzar, actuarà el grup “Reincidentes”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/