Inici » Notícies » Festes

Els Reis Mags arriben a Benissa a cavall

2 de gener de 2015 No hi ha comentaris
Els reis mags

Els reis mags

El pròxim 3 de gener l’ambaixador reial arreplegarà les cartes dirigides als Reis Mags. Per això, tots els xiquets hauran d’acostar-se a les 20h a la plaça Jaume I. En cas de pluja, la recollida es faria al saló parroquial.

I el dia 5 de gener els Reis Mags d’Orient arribaran a Benissa cap a les 19h a la plaça del Portal. Els Reis Mags entraran per la plaça del Convent i tots els xiquets els poden esperar al Carrer Ample per a acompanyar-los en el seu recorregut. Després de saludar a tots els xiquets des del balcó de l’Ajuntament, cavalcaran fins l’església on adoraran el Jesuset i després repartiran regals per les cases.

La regidora de Festes, Raquel Soliveres, ha comentat que Melchior, Gaspar i Baltasar estan desitjant arribar a Benissa i poder complir amb les il·lusions de tots.

Cal recordar, a més, que els pròxims dies 4 i 5 de gener, els xiquets podran gaudir en les atraccions infantils que estaran situades al passeig Dolors Piera de 10h a 14h i de 16h a 20h el diumenge i de 10h a 14h el dilluns, un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Foment- AFIC, per a facilitar les compres nadalenques a les famílies.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/