Inici » Notícies » Festes

Els reis mags arribaran a Benissa a cavall

2 de gener de 2014 No hi ha comentaris
Els reis mags

Els reis mags

El pròxim dia 3 de gener l’ambaixador reial recollirà les cartes dirigides als Reis Mags. Per això, tots els xiquets i xiquetes hauran d’acostar-se a les 20h a la plaça Jaume I. En cas de pluja la recollida es faria al saló parroquial.

I el dia 5 de gener els Reis Mags d’Orient arribaran a Benissa cap a les 19h a la plaça del Portal. Els Reis Mags entraran per la plaça del Convent i tots els xiquets els podran esperar al carrer Sant Josep per a acompanyar-los en el seu recorregut. Després de saludar a tots els xiquets i xiquetes des del balcó de l’Ajuntament, cavalcaran fins a l’església on adoraran el Jesuset i després repartiran regals per les cases.

La regidora de Festes, Raquel Soliveres, ha comentat que Melchor, Gaspar i Baltasar estan desitjant arribar a Benissa i poder complir amb les il·lusions de tots els menuts i els no tan menuts.

Cal recordar, a més, que els pròxims dies 4 i 5 de gener els xiquets podran gaudir de les atraccions infantils que estaran situades al Passeig Dolors Piera de 10h a 14h i de 16h a 20h (diumenge fins les 18h), un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Foment- AFIC, per a facilitar les compres nadalenques a les famílies.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/