Inici » Notícies » Festes

Els festers 2013 organitzen aquest dissabte el mig any de quintades

16 d'octubre de 2012 No hi ha comentaris

Els festers de 2013 celebraran dissabte que ve, 20 d’octubre, el Mig Any de Quintades. La festa comptarà amb diferents activitats per a xiquets i majors, amb la intenció que tot el poble gaudisca d’aquesta jornada, sense importar l’edat que tinguen.

Pel matí, a la plaça Jaume I, s’instal·laran matalassets inflables i els més menuts gaudiran de passejos en poni. Al migdia, tindrà lloc una cercavila de quintades acompanyades de la batucada. A continuació es farà un concurs de paelles a la glorieta Dolors Piera, i el guanyadors optaran a un premi de 100 euros. Ja per la vesprada i per a completar la jornada, l’orquestra “Pato Daniel” actuarà fins la nit.

Durant tot el dia, els festers tindran servei de bar, amb entrepans, hamburgueses, coques, cervesa fresqueta i tota classe de beguda. Per a apuntar-se al concurs de paelles, és necessari acudir al Casal Jove. Tant els ingredients com la llenya o el gas per a fer la paella, serà a càrrec de cada quintada.

Els festers han comentat que serà una festa molt animada i conviden a tothom a posar-se la brusa i a gaudir amb els seus quintos.

Horari d’activitats:

10.30h Inflables i passeig amb ponis
12.30h Cercavila de quintades amb la “batucada”
13.00h Concurs de paelles per a les quintades
16.30h Orquestra “Pato Daniel”

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/