Inici » Notícies » Festes

El somriure es fa present en la cercavila humorística

26 d'abril de 2007 No hi ha comentaris

La cercavila humorística celebrada el dimarts passat va ser, un any més, un dels punts àlgids de les festes en honor a la Puríssima Xiqueta de Benissa. Amenitzada per l’espectacle Animàtic, a càrrec de la companyia Scura Splats, la cercavila va eixir des del centre social Bèrnia i va recórrer els carrers del nucli antic del poble. En acabar la cercavila, que és l’acte principal del Dia dels Fadrins, es van lliurar els premis a les millors disfresses entre les quals van destacar els de pitufos, de hippie, de jamaicà i de Beattles també.

No obstant això, les festes de Benissa segueixen endavant i aquests dies és el torn dels bous. Hui mateix està prevista la celebració d’una entrada d’elements i diversos espectacles a les 18.30 per part de les ramaderies La Paloma, Ifach i Benavent. Les entitats participaran a més en un concurs a partir de les 19.00 i, més tard, a les 23.30 tornarà a haver Bous al carrer.

Demà divendres es repetiran els bous i el dissabte serà el Dia de les Anyades en què el poble sencer eix al carrer per a passar el dia de festes amb tots els de la seua generació. Els festejos en honor a la Puríssima Xiqueta conclouran el diumenge amb el clàssic Dia de la Vuità.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/