Inici » Notícies » Festes

El CIBE-Bloc demana que es replanteje la ubicació de les atraccions de la Fira i Porrat

14 de febrer de 2007 No hi ha comentaris

La coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc va reclamar ahir mitjançant un comunicat que l’ajuntament estudie la possibilitat de replantejar la Fira i Porrat de Sant Antoni ja que “des de fa uns anys ens hem adonat que ha anat perdent atractiu tant per als veïns com per als expositors i ha arribat a ser una molèstia exposar a la Fira”. Unes molèsties que es repeteixen en el cas dels veïns i comerciants perquè “el muntatge de la fira d’atraccions en ple centre col·lapsa durant més de tres setmanes moltes places d’aparcament i Benissa n’és deficitària”.

En aquest sentit, els nacionalistes i independents consideren que un canvi d’ubicació de la fira d’atraccions “seria aconsellable perquè puguen diversificar-se i ampliar-se” així com que “la plaça no estiga desaprofitada més de tres setmanes”.

En resum, el grup d’Isidor Mollà creu que “el que no pot ocórrer de cap manera és que deixem morir una fira de la qual ja s’han organitzat 167 edicions -segons el cronista oficial, Joan Josep Cardona-“. Per això, “des de la nostra responsabilitat política no podem permetre que any rere any i absorbint quantiosos recursos humans (en aquesta edició més de 50.000 euros) i humans es vaja perdent l’encant que ofereix per als veïns i per als visitants”.

Font de la notícia: Levante-EMV

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/