Inici » Notícies » Festes

El bon oratge afavoreix la participació en la benedicció d’animals de la Fira i Porrat

21 de gener de 2010 No hi ha comentaris

Benedicció d'animalsEl primer cap de setmana de la Fira i Porrat de Sant Antoni ha estat protagonitzat per l’elevada participació de la gent en cadascuna de les activitats del programa. El bon oratge ha estat un factor fonamental perquè la gent ha eixit al carrer a gaudir d’este esdeveniment festiu, cultural i esportiu. La Fira i Porrat va ser inaugurada per l’alcalde, Juan Bautista Roselló, acompanyat pel secretari autonòmic d’Agricultura, Vicente Piera, i per les regines major i infantil, Lucia Piera i Aida Cuart.

Al recinte firal hi havia una mostra de carruatges i utillatge agrícola i al Casal Jove una altra del raïm moscatell arreu del món. Les mestresses de casa ofereixen a la seua seu una exposició de mantells i mantellines.

La jornada de diumenge va congregar centenars de persones a la plaça del Portal per tal de participar en l’acte de benedicció dels animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni. Es va fer el recorregut tradicionals fins l’església parroquial on va tindre lloc la benedicció i el repartiment de les rosquilletes.

Font de la notícia: Canfali

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/