Inici » Notícies » Festes

Demà comencen les festes de Sant Jaume

22 de juliol de 2015 No hi ha comentaris
Cartell de les festes de Sant Jaume

Cartell de les festes de Sant Jaume

Del 23 al 29 de juliol tindran lloc les festes de la partida de Sant Jaume, en honor al seu patró. Començaran aquest dijous amb una tradicional partida de pilota valenciana i per la nit els veïns podran sopar a l’Ermita on hi haurà una actuació musical a càrrec del Duo Bruja.

El divendres 24 a les 10h es farà la “Plantà” del pi de la plaça de l’ermita, volteig de campanes, coets i cercavila acompanyats per dolçaina i tabalet. Per la vesprada tindrà lloc el concurs de brisca i ofrena a Sant Jaume. I per la nit, actuació de l’orquestra Costa Este.

El dissabte 25, dia de Sant Jaume, començarà amb una tradicional “despertà” amb trons i coets acompanyats de dolçaina i tabalet, seguida d’una missa solemne i processó del sant patró per la plaça de l’ermita. En finalitzar la processó es cantaran els “gojos”.

A les 13.30h, els que vulguen, podran participar en la cursa de galls. Per la vesprada, a les 19.00h s’ha programat la cercavila humorística i a les 20.30h, una actuació de danses ofert pel grup “La Font Santa”. A continuació li tocarà el torn al grup de teatre “La Cultural de Benissa”, amb l’obra “La conferència”. Per la nit, la vetllada estarà amenitzada per l’orquestra Zeppelín i cap a les 24.00h es dispararà un castell de focs artificials.

El diumenge 26, a les 8.00h del matí, donarà començament la “despertà” amb tro, coets, dolçaina i tabalet i a partir de les 10h, els xiquets podran gaudir d’inflables. Cap a les 13.00h començarà el concurs de paelles, i per la vesprada, a les 19.00h se celebrarà una missa en honor als difunts de la partida. La vetllada estarà amenitzada per l’orquestra Cuarteto Límite.

Finalment, els dies 27, 28 i 29 hi haurà vesprades populars de vaquetes i berenars a l’aire lliure.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/