Inici » Notícies » Festes

Benissa viu els dies grans de les seues festes

29 d'abril de 2014 No hi ha comentaris
Foto de @santibertomeu a instagram

Foto de @santibertomeu a instagram

Aquests dies els benissers omplin els carrers per a venerar la seua patrona, la Puríssima Xiqueta. Ahir dilluns es va recordar i es va homenatjar quatre benissers riberers que un dia van deixar la seua terra per buscar el seu pa i el de la seua família en els camps d’arrossars: Miguel Berenguer, Joan Ferrer, José Crespo i Luis Berenguer.

De nou es va oferir la corona de llorer al monument del riberer, es va llegir el pregó, que va estar a càrrec d’un fester i fill d’un dels homenatjats, i es va cantar l’himne a Benissa.

El divendres la comissió de festes que presideix Vicent Martí Fabregat va coronar les seues dos regines, Adela Simó Amorós i Ainoa Ortolà Mulet. Va ser un acte emotiu que va servir per a també presentar la resta de festers, nascuts els anys 1973, 1996 i 2006.

El dissabte, i amb els seus vestits típics, va arribar el moment de l’ofrena de flors a la verge mentre que el diumenge, el dia de festa gran, el poble es va vestir de gala per a acudir a la missa solemne i a la processó.

Nota d’Infobenissa: Podeu consultar a la nostra web el Programa d’actes de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2014.

Font de la notícia: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/