Inici » Notícies » Festes

Benissa celebra el carnestoltes

23 de febrer de 2009 No hi ha comentaris

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, va organitzar dissabte passat, 21 de febrer, com fa des dels últims anys, una festa per a celebrar el Carnestoltes.

A les 23.00 els nombrosos participants, vestits amb les seues disfresses, es van concentrar a la plaça del Convent, per a començar una cercavila pels principals carrers del poble fins arribar a la plaça Jaume I. Allí estava preparat el tradicional Ninot per a fer la cremà i l’escenari per a l’actuació de la famosa orquestra Glitter. Els festers de la Puríssima Xiqueta també van participar en aquesta divertida vetllada amb la instal·lació d’un bar a preus populars per a recaptar fons per a les pròximes festes patronals.

Les millors disfresses van ser premiades de la següent forma:

– Premi Individual Infantil “Solet” amb 50 euros.

– Premi Família “Heidi” amb 150 euros.

– Premi Grup Jove “Mariquites” amb 200 euros.

– Premis Adult Individual: “Terminator” i “Espantacrisi” amb 50 euros cadascun.

– Premis Adult Grup: “Caixes Rosa” i “Els Simpson” amb 100 euros cadascun.

El Regidor de Joventut Miquel Cabrera ha destacat la gran quantitat tant de públic assistent com de persones disfressades. Per aquest motiu, a última hora es va decidir ampliar el nombre de premis, i repartir-los més entre els participants. Un altre factor rellevant és la importància de consolidar aquesta celebració i que d’aquesta manera els joves no hagen de desplaçar-se a altres pobles per a celebrar el Carnestoltes.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/