Inici » Notícies » Festes

Aquesta nit s’inaugura la Fira i Porrat de Sant Antoni

15 de Gener de 2016 No hi ha comentaris
Cartell de la Fira i Porrat 2016 de Benissa

Cartell de la Fira i Porrat

Aquesta nit s’inaugura la Fira i Porrat de Sant Antoni, la qual tindrà lloc fins el 24 de gener.

La inauguració oficial serà a les 19.00h. Durant el recorregut, les autoritats visitaran la II exposició fotogràfica de les Festes de Moros i Cristians de Benissa, en la sala d’exposicions del Centre Cultural, la Fira d’Artesania, situada a la plaça Rei Jaume I i a continuació el tradicional Tunel del Vi, organitzat per la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta, situat al carrer Nou. També s’inaugurarà l’exposició “Fet a mà”, organitzada per l’Associació de Mestresses de casa. Finalment, al Taller d’Ivars, es visitarà l’exposició “Policromía”, de Marisa Navarro i a les 20.30h, la Banda de la Societat Lírica i Musical juntament amb l’Agrupació Musical Mediterrani La Vila Joiosa oferirà un concert.

El dissabte 16 i el diumenge 17 de gener s’han programat diverses activitats per a tots els públics. El diumenge se celebrarà la tradicional benedicció d’animals, i com a novetat, el I Concurs de llançament de pinyols d’oliva. També aquest primer cap de setmana s’ha programat el concurs de paelles, el Tunel del Vi, danses populars i el tradicional rocòdrom. Una altra novetat, posada en marxa pel GAB, serà el taller de fotografia de les mascotes participants en la benedicció d’animals, al Carrer Puríssima.

El cap de setmana del 22 al 24 de gener estarà dedicat al mercat medieval que s’inaugurarà el divendres 22 de gener a les 20h. S’instal·laran més de 60 paradetes al llarg de la plaça Rei Jaume I, Puríssima, Església Vella, Tello, Sant Antoni i plaça del Portal. Està previst que acudisca a aquesta inauguració el Conseller d’Economia Sostenible i Comerç, Rafael Climent.

L’exposició de vehicles nous i d’ocasió es trasllada a aquest segon cap de setmana, a petició dels expositors, augmentant l’oferta comercial de la fira durant eixos dies. Eixe cap de setmana també s’exposaran vehicles antics i d’època, es podrà visitar la fira ramadera al carrer Palmera i se celebrarà el XXVIIé Obert Internacional d’Escacs.

A més, les atraccions infantils ompliran el Passeig Dolores Piera i no faltaran els esdeveniments esportius durant tots els dies de la fira.

Pel que fa a l’apartat musical, a més de la trobada de bandes el divendres de la inauguració, s’ha programat una Trobada de Rondalles, el dissabte 23 de gener a les 19.30h al Taller d’Ivars. D’altra banda, l’Estudiantina de la Facultat de Dret de la Universitat d’Alacant oferirà una actuació el dijous 21 de gener a les 19h al Centre Social Bèrnia.

Cal destacar també dins de la programació, la III Exposició d’Aus de Raça, i l’exhibició d’ocells cantors, dues activitats que començaran a partir de les 10 del matí del diumenge 24 de gener.

Les atraccions infantils oferiran preus reduïts durant les jornades dels divendres 15 i 22 de gener, a 1,5 euros.

A la secció La Cambra d’Infobenissa es pot trobar el programa complet de la Fira i Porrat 2016 de Benissa

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/