Inici » Notícies » Festes

Aquest diumenge se celebra Un dia a la Solana

3 de maig de 2007 No hi ha comentaris

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat per al diumenge que ve dia 6 de maig la VIII edició d’un “DIA EN LA SOLANA”. La programació per a aquest dia és la següent:

9.00: Concentració en la plaça Rei Jaume I, on es repartiran gorres a tots els assistents i s’anunciarà l’eixida amb tres coets.

9.30: Eixida cap a La Solana, acompanyats de la colla de xirimiters. El recorregut serà: C/ Sant Nicolau, C/ Sant Josep, C/ Pare Zacarías, C/ Escoto, Camí de l’Assegador i Carretera de Pinos.

10.45: Arribada a la Solana, esmorzar de cabasset i després de l’esmorzar començaran les activitats programades.

14.30: Gran paella gegant. La Regidoria de Participació Ciutadana convidarà tots els assistents a menjar. Salutació de benvinguda.

16.00: Continuació de les activitats.

19.30: Tornada a Benissa.

Durant tota la jornada es desenvoluparan activitats com partides d’escacs, joc de la petanca, demostració-realització de llata i espart, demostració-realització de canyissos, passejos en burrets, tir amb arc, balls i tallers de maquillatge, de collarets i de pintar.

A més, entre tots els assistents que facen la seua reserva l’Ajuntament sortejarà un viatge d’una setmana per a dues persones a la Costa Brava amb totes les despeses pagades. També se sortejarà una vaporeta, gentilesa de la CAM.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/