Esports

Vela: Classificacions del VI Trofeu Club Nàutic Bassetes

El VI Trofeu Club Nàutic Les Bassetes (prova autonòmica de catamarà) es va disputar aquest cap de setmana en aigües de Benissa.

Un total de 20 catamarans i 35 participants s’inscriviren en la prova i competiren tot el cap de setmana. Es van formar 4 proves diferents segons el tipus d’embarcació: Hobie 16, Classe A, Hobie Getaway i Interesèries. Eixia com a favorit Artemio Payá en Hobie 16.

El dissabte, amb temporal de llevant i rafegues de vent de 25 a 30 nusos, es va haver d’ajornar la regata dues hores tot esperant que millorara el temps. Transcorregut el termini i en millorar lleugerament el temps i a causa de l’entusiasme dels participants, el comitè organitzador i el jutge de regates van optar per començar la prova a les 13.00h. Les embarcacions del Comitè de Regates i balisador així com els bots pneumàtic de suport i salvament van haver de suportar una mar de fons de força 3-4 . Es van desenvolupar 2 proves per als classe Hobie Cat 16 i Classe A i una per als Intersèries i els Getaway. Durant tot el dia va regnar un onatge important i els participants van haver de mesurar bé les seues forces. La classificació general del dissabte indicaven possibles guanyadors. Liderava en Classe A Abdón Ibáñez, en classe Hobie Cat 16 hi havia un lleuger empat entre Artemio Payá i Juant A.Llabrés, en Intersèries i Getaway en haver-se disputat sols un mànega no es podia predir els guanyadors finals.

El diumenge, va millorar notablement la mar i es van poder disputar 3 proves. En acabar, la classificació general confirmava els auguris del dissabte i quedaren en els primers llocs de Classe A Abdón Ibáñez i Hobie 16 Artemio Payá, en Intersèries es classificava en primer lloc Carlos Almela i en Getaway Martin Sciarra.

Miguel Martin Sierra i Alvaro Alegre

El lliurament de trofeus va ser presidit per En Juan Ivars Rostoll, vicepresident del Club Nàutic Les Bassetes. Comptem amb la presència d’En Miguel Sánchez de la FVCV, En José Martí del CN Les Bassetes, Augusto Brunet de l’EV Les Antípodes els quals van fer lliurament dels trofeus als classificats de les 4 classes. Després del lliurament de trofeus es va oferir un vi d’honor a tots els participants i autoritats.

A la finalització del lliurament de trofeus per part de tots els participants i presents es va aplaudir la bona organització i el bon desenvolupament de la prova.