Inici » Notícies » Esports

Última prova del campionat d’escoles de ciclisme BTT a Benissa

24 de maig de 2018 No hi ha comentaris
Participants al Campionat d'Escoles de Ciclisme BTT

Participants al Campionat d’Escoles de Ciclisme BTT

Diumenge passat, 20 de maig de 2018, l’espai municipal d’atletisme va acollir les proves corresponents a l’última cursa del circuit de BTT d’Escoles de Ciclisme BTT de la Marina Alta. Pel matí es van disputar un total de 5 proves en categoria masculina i femenina. També hi va haver una prova per als més xicotets i xicotetes, els nascuts els anys 2011, 2012, 2013 i 2014.

L’Escola de Ciclisme de Benissa va participar en aquesta competició amb 15 alumnes, en 4 de les 5 proves que es van celebrar en les diferents categories: prebenjamí, benjamí, promeses, aleví i infantil.

Les proves es disputaven en un circuït molt tècnic que conjugaven nombrosos canvis de sentit amb diversos obstacles, en els quals els corredors van poder ensenyar la seua habilitat, velocitat i resistència en l’ús de les bicicletes tot terreny.

Les classificacions més destacades dels ciclistes de Benissa van ser:

Categoria prebenjamí: Primera, Inés Devesa Rodriguez. Segona, Vera Ferrer Cabrera.
Categoria benjamí masculí: Segon classificat, Alexander Drozd, Tercer: Lucas Cabrera Sendra.
Categoria aleví masculí: Vicent Tent Puchol, Segon classificat.

Cal assenyalar que Benissa va presentar en aquesta prova l’escola més nombrosa, seguida per l’escola de Xàbia. En ser l’última prova del Circuït d’Escoles de BTT, una vegada finalitzades les proves, es van lliurar els trofeus als primers classificats de la lliga. L’activitat va ser organitzada pel Club Ciclista Benissa i per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/