Inici » Notícies » Esports

Se celebra un curs de busseig en la piscina municipal

13 de juliol de 2005 No hi ha comentaris

La piscina municipal de Benissa albergarà un curs de bussejador d’aigües obertes que es desenvoluparà del 18 al 22 de juliol, a càrrec de Fernando López Melían, oceanògraf i biòleg marí, en col·laboració amb la Regidoria d’esports.

El curs comptarà amb classes teòricopractiques, on l’alumne aprendrà a familiaritzar-se amb l’equip, l’entorn, les lleis físiques i els aspectes fisiològics del busseig. En finalitzar el curs i una vegada habilitat, l’alumne podrà bussejar acompanyat d’un altre bussejador del seu mateix nivell o nivell superior, fins a una profunditat màxima de 25 metres. El curs inclou eixides a la mar, que es realitzaran en llocs naturals de l’entorn. Les classes es desenvoluparan de dilluns a divendres en horari nocturn i els dissabtes es realitzaran les pràctiques en la mar.

Els interessats a participar en aquest curs hauran d’inscriure’s abans del 18 de juliol en la piscina municipal o telefònicament al 625082804. El cost del curs és de 295 euros i hi ha descomptes per a grups familiars.

Font de la notícia: Servei de Notícies d'Infobenissa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

http://www.infobenissa.cat/wp-content/themes/infobenissa/